קול קורא - עבודות סמינר מצטיינות

"היה היה - במה צעירה להיסטוריה" הוא כתב עת הנערך על ידי סטודנטים וסטודנטיות מהחוגים ההיסטוריים באוניברסיטה העברית, היוצא לאור על ידי המכון להיסטוריה באוניברסיטה העברית והקרן לזכרו של דן מישר ובחסות החברה ההיסטורית הישראלית.

"היה היה" מהווה במה אקדמית ראשונה מסוגה בישראל לפרסום עבודות סמינר מצטיינות של סטודנטים לתואר ראשון ושני בחוגים ההיסטוריים מכל הארץ, במגוון רחב של תחומים ותקופות.

המערכת מזמינה תלמידי ותלמידות תואר ראשון ושני בחוגים ההיסטוריים להציע את עבודותיהם לגיליונות הבאים.

על העבודות להיות עבודות סמינר ברמה אקדמית גבוהה מתואר ראשון או שני, בעלות ציון של תשעים ומעלה, אשר לא ראו אור בבמה אחרת. העבודות יבחנו בקפידה על ידי חברי המערכת ויועברו לשיפוט של קוראים חיצוניים. בתום הסינון יועברו עבודות נבחרות לעריכה מדעית ולפרסום כמאמר.

לחצו כאן לקול הקורא באתר כתב העת

מערכת "היה היה" : hayohaya.journal@gmail.com